• +45 WE DONT HAVE A PHONE
  • info@esconnet.dk

Aubrey Marcus

Aubrey Marcus

Aubrey Marcus er en amerikansk skaber. Han har bla. skabt firmaet Onnit.com som tilbyder holistiske produkter, indenfor health og træningsindustrien.

Udover at det firma har buldrende succes, så har han også formået at skabe en levevej ud af, at holde “speaks” rundt omkring i verden. Herunder om alle hans eventyr, som indeholder rejser ind i amazonas hvor han har prøvet plantemedicin, såsom Ayahuasca og Huachuma.

De ture er dokumenteret og ligger på youtube og vi her på esconnet må indrømme, at det er vilde optagelser der er lavet.

Udover at de indeholder scener som på mange måder er grænseoverskridende for seeren, så fortæller de en ærlig historie om Marcus, der egentlig blot er på sin egen rejse hele tiden, for at blive en ny og bedre version af sig selv.

Marcus er stor fortaler for mange kontroversielle ting. Han står ved dem og taler meget åbent om dem på sin youtube kanal og sit podcast.

Du kan følge ham på disse medier og måske få nye ideer til hvordan du selv kan blive en ny og bedre version af dig selv.

Instagram, YouTube, Facebook, Onnit.

Mila

Læg din besked