• +45 WE DONT HAVE A PHONE
  • info@esconnet.dk

Joe Rogan

Joe Rogan

Den vanvittigt populære “multikunstner” Joe Rogan, har efterhånden mere end 3,5 mio følgere på hans youtube kanal og hans populære show: The Joe Rogan Experience, får ofte over 1 mio afspilninger.

Det vidner om en kontinuitiv skaber, der udover at lave podcasts og youtube videoer, også har stand-up comedy, skuespiller og tv-vært titler, på sit cv.

Joe har i mange år dyrket kampsport og er generelt meget kropsnysgerrig. Derfor er hans gæster ofte MMA kæmpere eller personligheder indenfor træning. Heldigvis har han dog også mange gæster som ikke er en del af den verden, men som selv er kunstnere på deres egne felter.

Neill Degrasse Tyson er bare en af dem, og for nyligt havde han også Elon Musk i studiet. Det kom der en kontroversiel optagelse ud af, da Både Joe Rogan og Elon Musk begge røg på en marijuana joint.

Joe Rogan har i mange år været en dedikeret personlighed med sine egne holdninger og meninger. Han er ikke bange for kontroverser eller at blive uvenner med folk. Flere gange har han interviewet folk i sit show, som han er blevet decideret uvenner med. Det er originalt og det er kant, og det kunne mainstream tv lære meget af.

Her på Esconnet.dk er vi glade følgere af Joe Rogan. Alene fordi han er ærlig og siger sin mening om tingene. Der bliver ikke pakket noget ind, og så er vi vilde med, at en skaber siger sin mening.

Mila

Læg din besked