• +45 WE DONT HAVE A PHONE
  • info@esconnet.dk

Her kan du se vores eksisterende partnere

Deltag i kampen for at gøre nettet "great" igen.
Kategorier af links

Vil du have dit link på vores side og blive officiel partner?

Læs nedenstående igennem

Fordi du ved at vise din støtte bistår os i arbejdet med at gøre nettet “great” igen. Vi VIL hjælpe med at give god content og skabere plads på nettet. Ved at gøre opmærksom på os selv, og vores partnere hjælper vi med det på vores egen måde. Du får til gengæld et værdifuldt link til at pege på dit site. 

Ja, men det forpligter. Du skal leve op til følgende for at få dit link gratis på esconnet.dk. Det er en såkaldt noget for noget aftale.

  • Du skal linke tilbage til os ( forsiden ) 
  • Du skal vise vores logo i bunden af din side ( footer ) på alle dine sider. 
  • Din hjemmeside skal være veludviklet og indeholde content der er brugt tid på. 
  • Din hjemmeside må ikke være stødende eller på anden måde være nedgørende overfor minoriteter eller grupper. ( Be positive )  

Ja, det koster 499,- ekskl. moms pr. år, at have dit partnerlink på siden, uden at linke tilbage til os. Du vil blive opkrævet een gang årligt, og din side vil stadig skulle leve op til de krav der stilles fra vores side. 

For at få dit link her på siden og blive registreret som partner, skal du i footeren af din egen side, indsætte vores logo og linke til Esconnet.dk og leve op til de retningslinjer vi har, for partneres sites udseende og indhold.  

Størrelsen på logoet skal være minimum være 20×20 px og være synligt i footeren på alle sider af på din side. 

Det kan du her. LINK 

Ja, vi gennemser alle sider der gerne vil oprettes som partnere. Hvis ikke den lever op til kravene, vil du få besked om hvad der er i givet fald skulle ændres. Vi er benhårde i vores bedømmelse og afviser dig og din side, hvis vi lyster.