• +45 WE DONT HAVE A PHONE
  • info@esconnet.dk

Peter McKinnon

Peter McKinnon

Youtube rummer på rigtigt mange mere eller mindre fantastiske skabere og personligheder.

Flere af dem rummer på historiefortællingsevner i verdensklasse, mens andre er helt exeptionelle med et kamera og et redigeringsprogram.

En af de sidstnævnte, som også er dygtig til at fortælle historier er Peter McKinnon.

Med over 2 mio subscribere på Youtube er hans kanal blevet til af de mest sete på meget kort tid. Hans videoer er velredigerede og oftest med et narrativ af sjov og ballade. Sjældent politisk, stort set altid med et undervisende element i sig, som hans følgere kan få noget ud af at se.

Bosiddende i Toronto Canada, men altid på farten og altid med sit kamera, formår han at indkapsle det, som mange vil kalde for youtube drømmen.

At videofilme det han elske at lave. At være kreativ.

Han er nemlig i ordets mest bogstavelige forstand kreativ og hans videoer rummer små finurlige elementer af et redigeringsskillset i særklasse. Så stort, at selv meget større og etablerede youtubere går til ham for at få tips og tricks til redigering.

Herunder Casey Neistat, som vi har skrevet om her tidligere.

Han giver for det meste noget tilbage til sine følgere. Hvilket ses tydeligt i de videoer han laver med tutorials. Se bla. den her:

Han er derudover ret likable og approachable, og har på trods af sin ultrakorte karriere og med et meget hurtigt voksende publikum, stadig ingen nøkker.

Følg ham på hans instagram her.

 

Mila

Læg din besked