• +45 WE DONT HAVE A PHONE
  • info@esconnet.dk

Sarah Dietschy

Sarah Dietschy

Sarah Dietscy er endnu en af de youtubere vi har valgt at tage op. Hun er en forholdsvis ung skaber, der kæmper for sin ret til at blive set og hørt, i den ellers ret mandedominerede tech og gadget verden online.

Med et nørdet islæt og en sød charme gør hun det dog SUPER godt og har med omkring 400.000 tusind subscribere på sin kanal, efterhånden fået slået sit navn fast på youtube scenen.

Hun er ret nørdet. På den gode måde. Hun elsker gadgets og tech og har også ret gode kameraskills sammenlignet med en masse andre youtubere, der bare filmer på deres telefon.

Sarah er kvindernes go-to girl når der skal vlogges både tech, men også omkring emner der er ret ærlige og personlige. Hun er ung og har derfor et andet filter på sig selv end mange andre, og selvom det ikke som udgangspunkt er en god ting – i min verden – så virker det for hende.

Jeg håber for hende, at hun får “lidt” mere succes end hun allerede har. Til tider virker hun som om hun er ved at give lidt op, hvilket hun også taler om i sine videoer, men narrativet i hendes historier er altid overvejende positive.

Hun er instagram generation, og derfor selvsagt også en likehunter. Det kan være både godt og skidt – og det skinner ikke igennem direkte. Nok mest ift hendes ærlighed hvor hun ikke har den sejeste psyke til at håndtere trolls og dårlige kommentarer.

Alt i alt er hun en youtuber der har fat på, og jeg følger hende med glæde.

Mila

Læg din besked